Політика конфіденційності

Умови використання сайту shooter-space.com

Будь-ласка, уважно прочитайте вказані Умови та правила використання цього сайту. У разі незгоди із правилами, будь-ласка, не користуйтесь вказаним сайтом.

  1. Усі права на матеріали в блозі належать їх авторам чи вказанім особам. Копіювати матеріали (тексти, зображення, тощо) без домовленості з автором та без посилання на автора чи оригінал публікації заборонено.
  2. Всі данні на мапі додані виключно для ознайомлення та взята з відкритих джерел. Адміністрація не несе відповідальності за точність цієї інформації.
  3. Адміністрація самостійно визначає обсяг та рівень доступу кожного Користувача до сайту. Власник має право в будь-який момент заборонити Користувачу доступ до сайту на власний розсуд без будь-яких причин.
  4. Адміністрація може на власний розсуд та в межах, визначених чинним законодавством у сфері захисту персональних даних, накопичувати, зберігати та обробляти персональні дані Користувачів, які вони надають під час роботи із Сайтом.
  5. Вся інформація, яка розміщується на вказаному Сайті, є повною та достовірною на момент її опублікування, та має сприйматись будь-яким Користувачем такою як є, без жодних спотворень та домислів, що може змінити суть вказаної інформації.
  6. Будь-яка інформація, що розміщена на сайті та може належати третім особам, використовується Власником правомірно.
  7. Адміністрація сайту є володільцем персональних даних Користувачів в розумінні Закону України «Про захист персональних даних».
  8. Адміністрація має право використовувати персональні дані Користувачів для налагодження бізнес-процесів сайту, в тому числі адаптування пропозиції під конкретного Користувача, здійснення будь – яких рекламних акцій, смс – інформування про акції, знижки тощо, емейл – розсилки та інші дії із використанням персональних даних.
  9. Користувач надає згоду Адміністрації на передачу своїх персональних даних будь-яким третім особам без будь-яких обмежень.
  10. Адміністрація гарантує належний захист персональних даних Користувачів.